23948sdkhjf

Tilbud om ledig kapacitet gav nye kunder

Da Eurolaser tilbød ledig kapacitet på Metal Supply, gav det fluks tre nye kunder. Og de har siden lagt flere ordrer i bogen hos den nystartede virksomhed fra Hedensted.
Flemming Lisberg startede sin underleverandør-virksomhed Eurolaser A/S pr. 1. januar i år og allerede i februar takkede han ja til et medlemskab på Metal Supply. Og det har været en god investering, lyder det fra iværksætteren, der allerede har fået flere nye kunder på den konto.

- Hen over sommeren indrykkede vi en del opslag om ledig kapacitet på Metal Supply, og det har givet pote. Vi fik mange henvendelser, og helt konkret skabte det kontakt til tre nye kunder. Og de har siden lagt flere ordrer hos os, fortæller ejerlederen glad.

Stor aktivitet på portalen
Alle opslag, der indrykkes på portalen, kommer med ud nyhedsbrevet, der dagligt sendes ud til over 10.000 personer med relation til branchen. Og tallet er støt stigende.

- Nyhedsbrevet udkom ikke i fire uger på grund af ferie på redaktionen, men folk fandt alligevel frem til os via Metal Supply. Det indikerer, at der er rigtig mange, som bruger portalen i deres daglige arbejde, uddyber Flemming Lisberg.

Øget fokus på salgsarbejdet
Pr. 1. september er Jesper Bjerregaard blevet ansat som ansvarlig for virksomhedens laseropgaver. Han kommer fra en tilsvarende stilling i en lignende virksomhed og har derfor stor erfaring på området.

Trods sin korte tid i virksomheden har han allerede planer om nye salgstiltag via Metal Supply.

- Nu har vi set, hvor effektivt det er at bruge Metal Supply, så vi vil helt klart fortsætte med at bruge portalen. For kun 5.800 kr. om året kan vi indrykke ubegrænset, og med den respons vi har oplevet, er det utrolig billig markedsføring for os.

Han forklarer redaktionen, at der ofte er et restprodukt tilbage, når Eurolaser har udført en opgave for en kunde. Og det vil de gerne gøre opmærksom på og sælge videre til spotpris.

Ingen krisestemning her!
Finanskrisen har ikke sat særlige aftryk i den nystartede virksomhed. Her har man fra den spæde start haft travlt med at udføre opgaver inden for laserskæring, kantbukning og robotsvejsning.

- Vi har ikke oplevet andet end det marked, der er her nu, og vi klager bestemt ikke. Så krisesnak kender vi slet ikke til, og det hører vi heller ikke fra vores kunder, afslutter Jesper Bjerregaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062