23948sdkhjf

Ny direktør hos Wave Star Energy

Wave Star Energy har netop fået ny direktør. Det sker, efter direktør og storaktionær Per Resen Steenstrup i juni blev fyret af brødrene Clausen. Jørgen Mads Clausen forudser, at fyringen får et juridisk efterspil.
Brødrene Clausen har med Jørgen Mads Clausen i spidsen tilbage i juni fyret direktøren for bølgeenergifirmaet Wave Star Energy, Per Resen Steenstrup. Det skriver Berlingske Business.

Fyringen kommer, efter et underskud på 60 mio. kr. i 2008 barberede egenkapitalen i Wave Star Energy ned til det halve. Efter fyringen har Danfoss-familien nedskrevet værdien af aktierne i selskabet til en krone. Det er ikke million-underskuddet som sådan, der har fået Clausen-familien til at fyre, men nærmere det faktum, at bølgeprojekterne under Per Resen Steenstrup er blevet for dyre.

Jørgen Mads Clausen anerkender Per Resen Steenstrups kvalifikationer og har derfor inviteret ham til at deltage i kapitalrejsning i det helt nye rekapitaliserede Wave Star Energy.

Per Resen Steenstrup ønsker overfor Berlingske Business ikke at kommentere striden med Danfoss-familien. Tilbage i juni hyrede han advokat Karoly Nemeth, der netop er trådt ind i bestyrelsen for Wave Star Energy. I bestyrelsen sidder også advokat Morten Jensen, Clausen-brødrenes advokat. Ifølge Berlingske Business kommunikerer de to parter udelukkende via deres advokater.

- Per Resen Steenstrup er sur over, at han er blevet fyret, og sagen får nu formentlig et juridisk efterspil. Men vores indstilling er, at der var brug for en ny direktør, og vi har derfor indsat serieiværksætteren Bent Christensen, som vi kender her fra Sønderborg i stedet, siger Jørgen Mads Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098