23948sdkhjf

Kjærgaard skifter ud i ledelsen

Kjærgaard udnævner ny divisionschef, der har medvirket til at virksomheden i dag er et af landets førende leverandører af turnkey-løsninger inden for netop robotteknik.
Den 1. september 2006 tiltræder Lars Johansen stillingen som Divisionschef for Kjærgaards Automationsdivision. Lars Johansen har siden 2003 været salgschef i samme division, hvor han gennem et vedholdende fokus på bl.a. robotsalg har været medvirkende til, at Kjærgaard i dag er et af landets førende leverandører af turnkey-løsninger inden for netop robotteknik.

Med udnævnelsen overtager Lars Johansen ansvaret for divisionens 50 medarbejdere samt for den videre udvikling af Kjærgaards automationsprofil.

Automationsdivisionen vil – også med Lars Johansen ved roret – fortsat fokusere på turnkeyløsninger inden for alle aspekter af automation – herunder robotter, visionsystemer, SCADA- og PLC-løsninger samt datafangst. Salg af udstyr og komponenter til systemintegratorer vil også fortsat være en del af Kjærgaards ydelsesportefølje.

Kjærgaard A/S er totalleverandør inden for automation og installation til den producerende industri. Virksomheden med 150 medarbejdere har hovedkontor i Løsning og afdelinger i Hjallerup og Odense.

Kilde: Kjærgaard A/S. http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095