23948sdkhjf

A/S Hem Maskinfabrik bliver til Fjero A/S

Skive-virksomheden A/S Hem Maskinfabrik skifter i forbindelse med en koncentration af kræfterne navn til Fjero A/S.
A/S Hem Maskinfabrik skifter navn til Fjero A/S. Det er bl.a. virksomhedens specialisering i Fjero-produkter, der har fået maskinfabrikken til at skifte navn. Fjero-betegnelsen er allerede kendt i branchen, hvilket er en fordel herhjemme samt på virksomhedens eksportmarkeder.

- Fra første færd koncentrerede vi os om udvikling, produktion og salg af løsninger til industrien, men i årenes løb er der sket en specialisering, så vi i dag udnytter vores mangeårige ekspertise i forbindelse med udvikling og design, konstruktion, produktion og kvalitetssikring af hydrauliske cylindre. I den forbindelse har vi fundet det naturligt at skifte navn til Fjero A/S, idet det i branchen allerede er kendt som navnet på vores produkter, siger ejerleder Henrik Lund.

Foto: Fjero A/SNavneskiftet skal også ses i lyset af en fortsat internationalisering af virksomheden, der de senere år har oplevet en stigende interesse på en række eksportmarkeder.

- Undervejs i processen har vi solgt produktområder fra, så vi nu er optimeret i forhold til kernekompetencerne inden for hydrauliske cylindre. Samtidig er der sket en kontinuerlig forbedring af produktionsflowet, blandt andet gennem bedre intern logistik på fabrikken i Skive, fortæller Henrik Lund.

Det er Fjero A/S’ målsætning at fortsætte en styret udvikling fra at være cylinderleverandør til at indtage pladsen som kundernes foretrukne samarbejdspartner inden for hydrauliske cylindre.

Virksomhedens produkter, der ligger inden for området ø25 til ø500mm indvendigt mål og slaglængde op til syv meter, finder anvendelse overalt i industrien. Som eksempel kan nævnes offshore sektoren og vindkraftindustrien, hvor Fjero A/S’ hydrauliske cylindre indgår i højteknologiske produkter, hvor der skal bruges kraft og bevægelse, med andre ord – POWER OF MOTION.

Kilde: Fjero A/S. http://www.hem.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08