23948sdkhjf

Ny Behringer-forhandler på banen

Behringer-produkterne skifter hænder. Fra 1. august i år er det Industrimaskiner ApS, der har forhandlingsretten i Danmark.
Industrimaskiner ApS har pr. 1. august fået forhandlingsretten af Behringers produkter i Danmark. Forhandlingen er overtaget fra ApS Industrimaskiner Århus.

Det er Jørn Stein, der ejer Industrimaskiner ApS, og som nu bliver ansvarlig for salget af Behringer-produkterne i Danmark.

Jørn Stejn kommer fra en stilling som Servicetekniker, hvor han blandt andet har serviceret saveautomater fra det Tyske firma Kasto.

Ejer af ApS Industrimaskiner Århus, Gert Klemmensen, og Jørn Stejn har indgået en aftale om at lave en overgangsperiode, hvor Jørn Stejn får mulighed for at trække på Gert Klemmensens årelange erfaring med Behringer-produkterne.

Gert Klemmensen vil derfor i det næste års tid fortsat stå for salget af Behringer-produkterne, indtil Jørn Stejn har opnået det fulde kendskab til alle specialdetaljerne. Sideløbende vil Gert Klemmensen videreføre Scan Trade og dets agenturer.

Kilde: Industrimaskiner ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078