23948sdkhjf

Parker Hannifin indgår aftale med A/S Chr. Boldsen

Parker Hannifin Danmark A/S har indgået en aftale med A/S Chr. Boldsen vedrørende etablering af en ParkerStore på Boldsens adresse i Randers.
Boldsen har været Parkers Certified Distributor siden 1998, hvilket betyder, at Boldsen har oparbejdet et stort kendskab og knowhow inden for Parkers produktportefølje – herunder hydraulik- og pneumatikprodukter. Denne mangeårige erfaring med salg af Parker produkter gør Boldsen i stand til at give en optimal service til kunderne i lokalområdet.

ParkerStore konceptet, som blev udviklet af Parker Hannifin i USA allerede i 1992, er et servicekoncept med kunden i fokus. Det er Parkers svar på et ”supermarked”, som tilbyder produkter inden for hydraulik og pneumatik samt connectors og filtrering. Produkterne eksponeres på hylderne, hvilket gør det muligt for kunderne at se, hvad ParkerStoren kan tilbyde. Servicekonceptet giver kunderne mulighed for at køre forbi en Store, købe det ønskede produkt og få det leveret med det samme – ingen ventetid.

ParkerStoren indeholder endvidere en workshop, hvor der fremstilles færdigmonterede hydraulikslanger tilpasset den enkelte kundes behov her og nu.

Kilde: Parker Hannifin Danmark - http://www.parker.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063