23948sdkhjf

KAMF indvier nyt domicil i Hornslet

DS Flexhal har på rekordtid leveret et nøglefærdigt byggeri til maskinfabrikken fra Egå.
Først var rammerne beskedne 300 kvadratmeter i Lystrup, dernæst 700 kvadratmeter i Egå. Men fra mandag flytter KAMF ind i 2.500 kvadratmeter nybyggeri i Hornslet, der rummer både produktion, værksted, lager og administration.

Dermed er der sat en flot milepæl for Egå-virksomheden, der på mindre end fem år har fordoblet antallet af medarbejdere, så der nu er 23. Bortset fra to ufaglærte beskæftiges i produktionen udelukkende faglærte maskinarbejdere, der er eksperter i spåntagende arbejde.

- Vores stærke side er, at vi er totalleverandør. Når en kunde bestiller en maskine, påtager vi os alle opgaver frem til og med montagen i fabrikshallen frem for kun at levere enkeltdele. Det at vi kan påtage os hele leverancen, sætter kunderne stor pris på. Det betyder, at de slipper for al ”bøvlet” og fortsat kan koncentrere sig om deres kerneforretning, udtaler administrerende direktør Keld Adelsbøll.

Præcis samme tilgang har Keld Adelsbøll, når det drejer sig om at bygge. Han valgte DS Flexhal som totalentreprenør, fordi han vidste, at han dermed ville få en samarbejdspartner, hvor han i princippet blot skulle forholde sig til at få udleveret nøglen, når byggeriet var færdigt. Og han er ikke blevet skuffet.

- Byggeriet er gået rigtig godt, ja nærmest lige efter en snor. Vi havde først byggetilladelsen d. 31/3, og byggeriet har stort set været færdigt den seneste måned. Når man tager i betragtning, at byggeperioden har strakt sig ind over sommerferien, synes jeg, det er imponerende hurtigt, siger Keld Adelsbøll.

Projektleder Thomas Nørager fra DS Flexhal vurderer også, at byggeriet er forløbet helt perfekt:

- Jeg har haft et meget positivt samarbejde med de 12 forskellige underentreprenører, som har været med på projektet. I byggebranchen mærker vi jo både på godt og ondt, at finanskrisen har haft en effekt, og på positivsiden tæller det, at de virksomheder, som overlever, virkelig forstår at levere kvalitet. Det har jeg sagtens kunnet registrere i byggeriet for KAMF her i Hornslet, siger Thomas Nørager.

Kilde: KAMF - http://www.kamf.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094