23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk
Martin A. Clausen, 37 år, er udnævnt til senior director. Han er i dag ansvarlig for afdelingen CB Legal, der fungerer som Maersk Lines, Damcos og Container Inland Services juridiske afdeling.

Coferro A/S
Kim Bender, 43 år, er ansat som ny chefkonsulent.

Coferro sælger jern og stål i Danmark og det øvrige Europa.

Dansk Shell
Søren Greve, 43 år, er pr. 1. oktober ansat som ny administrerende direktør. Han var været i selskabet siden 1991, hvor han blandt andet har arbejdet med strategi, salg og marketing – senest i Shells strategiafdeling i London.

Søren Greve afløser Ole Brinch-Nielsen, der efter 27 år (heraf seks som direktør) har besluttet at forlade virksomheden.

Shell er en global gruppe af energi- og petrokemiske virksomheder. Aktiviteterne i Danmark inkluderer produkter som benzin, diesel, fyringsolie, smøremidler, fuelolie, naturgas og oliefelter i Nordsøen.

Grundfos DK A/S
Jakina Matthews afløser Torben Jørgensen som medlem af bestyrelsen.

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.

M&J Industries A/S
Steen Lønberg Jørgensen, administrerende direktør i DKA I P/S, er udtrådt af bestyrelsen. Lars Dybkjær er indtrådt som formand for bestyrelsen.

M&J Industries producerer et komplet program af mobile og stationære neddelere til blandt andet affald.

Maersk Oil Qatar A/S
Thomas Thune Andersen (administrerende direktør i TTA Invest ApS) udtræder af bestyrelsen og afløses af Jakob Bo Thomasen, der samtidig udnævnes som formand.

Mærsk Olie og Gas A/S
Jakob Bo Thomasen afløser Thomas Thune Andersen som direktør.

Mærsk Olie og Gas er en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen og producerer dagligt omkring 650.000 tønder olie samt op til 27 millioner m3 naturgas.

Randers Jernstøberi A/S
Hans Lykke Jensen, 43 år, afløser Jørgen Sparre som administrerende direktør.

Randers Jernstøberi beskæftiger sig med produktion og salg af kloakstøbegods.

Reno FF A/S
Grundlægger Jørn Iversen, som ejer 40 % af virksomheden, genindtræder som administrerende direktør. Her afløser han Jens-Ole Warrer Sørensen, som forlader jobbet af personlige årsager efter blot en måned.

Reno FF producerer og leverer løsninger inden for trykluftkompressorer og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125