23948sdkhjf

Mode mødte mekanik

En veloverstået HI-messe har bevist, at selv om man arbejder indenfor den tekniske branche, kan man godt være med på noderne.
I hvert fald havde Fritz Schur Technical Group taget fat på en af tidens hotte modetrends – nemlig hårbøjler. Man ville kort sagt bevise, at mode sagtens kan gå hånd i hånd med tekniske produkter. At produkterne er på display samtidig med, at de har en funktionel egenskab er jo kun et plus.

Hårbøjlerne blev lavet til dette års HI-messe af assistent Helle Rasmussen, og de vakte stor jubel hos kolleger i branchen på messen, men også hos pigerne i Fritz Schur Technical Group. Nu overvejes det at placere en ordre hos Helle, så alle piger i gruppen kan få et eksemplar. Der forsøges selvfølgelig at tilgodese alle divisioner, men visse produkter sætter i sagens natur visse begrænsninger – en større motor vil kræve en del træning af halsmusklerne, før den kan komme på tale som dekoration.

- Vi opfandt disse for at bevise, at teknik ikke behøver være kedeligt, ligesom vi gerne vil bevise, at opfindsomheden og det løsningsorienterede ingen grænser kender i FSTG. Vi ynder at finde nye måder at bruge vores produkter, og det begrænser sig ikke kun til teknikken, lyder det fra Fritz Schur Technical Group.

Nyhedskrydset
Hos søstervirksomheden Hans Buch havde man ligeledes forsøgt sig med en anderledes stand, som bredte sig over et ”gadekryds” på en af HI-messens færdselsårer. Her forsøgte man at vise, at det sagtens kan lade sig gøre at forny sig med enkle virkemidler. Standens grundelementer havde man set før, men ved at lade den dække fire tilstødende hjørner og fylde standen op med nyheder – herunder en verdensnyhed indenfor Monopumper - opnåede man alligevel en trafik uden lige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219