23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr bliver landsdækkende

Fyns Kran Udstyr ekspanderer igen og bliver med sin nye afdeling i Aalborg landsdækkende.
Fyns Kran Udstyr åbner fredag ny afdeling i Aalborg, og herefter kan virksomheden kalde sig landsdækkende. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

- Vi vil meget gerne tæt på vore kunder, og da der er blevet flere og flere af dem i Nordjylland, er det på tide, vi etablerer os her. Også fordi Randersafdelingen ikke vedvarende kan magte at servicere det nordjyske marked, forklarer produktchef Anne W. Andersen fra Fyns Kran Udstyr til avisen.

Fyns Kran Udstyr leverer forskellige produkter inden for løftegrej, stålwirer, tov-værk, taljer, kraner og beslægtet udstyr her inden for. Desuden har fynboerne opkøbt ABB's tidligere kranserviceafdeling, og det betyder, at virksomheden nu også yder test og vedligeholdelse af kraner.

Fyns Kran Udstyr beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere. Hovedkontoret er placeret i Odense, og den nye afdeling i Aalborg kommer til at bestå af et salgskontor, et lager og riggerværksted. Herudover har virksomheden afdelinger i Vallensbæk, Randers og Odense og tillige en salgsafdeling i Litauen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063