23948sdkhjf

Baytech indvier nyt hovedkvarter

Baytech A/S i Hejnsvig indbyder til reception fredag d. 18. september i de nye lokaler.
Tilbage i 1997 åbnede Baytech – tidligere Smedegaarden Hejnsvig A/S et lille smedeværksted samt en afdeling med salg og service af porte- og rampesystemer på Ribe Landevej i Hejnsvig. Med tiden har firmaet, som siden har udviklet sig til at omfatte 20 ansatte og en væsentlig større produktion på eget værksted, måtte sande, at lokalerne var blevet for små. Derfor blev der for to år siden, i forbindelse med firmaets ti års jubilæum, igangsat et byggeri, som i dag står færdigt og klar til brug. Firmaet afholder en reception fredag den 18. september fra kl. 12.00-16.00, hvor der er mulighed for at se de nye lokaler og få lidt godt til ganen.

- Vi stod i en situation, hvor vi enten skulle holde ved en grænse på seks-syv medarbejdere, eller også skulle vi tage springet og bygge nyt med bedre faciliteter til vores medarbejdere og god plads til vores produktion, fortæller direktør Laila Skovsgaard, og fortsætter:

- Med de nye lokaler har vi nu mulighed for at fortsætte vores vækst. For der er bestemt ingen planer om at stoppe her.

- Byggeriet startede for to år siden, da firmaet kunne fejre 10 års jubilæum. Derfor nåede vi ikke at fejre det, men nu skal det være, og så fejrer vi begge dele ved at invitere alle vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, siger direktør Morten Bay Petersen.

Nyt værksted og gode medarbejder-faciliteter
Det nye domicil i Hejnsvig er på ca. 2.000 kvadratmeter og består af nyt værksted med mange hjælpemidler i form af kraner og moderne løfteudstyr, der gør det tunge arbejde nemmere for medarbejderne. Derudover er der administration og indbydende faciliteter til medarbejdere bestående af baderum, omklædning og kantineforhold.

- Vi har prøvet at få meget dagslys ind i bygningen for at gøre arbejdsforholdene mere behagelige, slutter Morten Bay Petersen og tilføjer, at tilbagemeldingerne fra medarbejderne har været meget positive.

Kilde: Baytech - http://www.baytech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094