23948sdkhjf

Solvang Maskinfabrik venter sorte tal trods nedtur

Den sydsjællandske underleverandør venter en lang krise, men ejerleder Christian Bille Larsen har sikret sin virksomhed i tide.
Christian Bille Larsen forventer først at kunne afblæse finanskrisen i starten af 2012. Som så mange andre underleverandører har han mærket faldende efterspørgsel og har derfor været nødt til at reducere medarbejderstaben med en tredjedel til de nuværende 12. Det skyldes blandt andet et kraftigt ordredyk fra nogle af virksomheden store kunder. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vores tre største kunder sælger avancerede produkter over det meste af kloden, og kort før årsskiftet havde de gode udsigter, da jeg mødtes med dem. Men pludselig fik de færre ordrer end forventet, og derfor annullerede de ordrer hos os og satte andre ordrer på standby. Vores omsætning faldt til indeks 50-55 i forhold til året før, forklarer Christian Bille Larsen til Erhvervsbladet.

Alligevel venter han ikke røde tal på bundlinjen i 2009. Det forklarer han blandt andet med, at der har været fokus på virksomhedens likviditet. Allerede da krisen begyndte i efteråret sidste år, fik Christian Bille Larsen omlagt lån til lavere rente for at sikre fortsat god likviditet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078