23948sdkhjf

Kawsaki og Bila præsenterer verdensnyhed

Kawsaki Robotics som er en af verdens største leverandører af industrirobotter og bla. eneleverandør til Toyota-fabrikkerne verden over, har gjort det igen og udviklet en unik robot til palletering. Du får nu mulighed for at opleve verdensnyheden på Automatik 2006.

Kawasaki og Bila præsenterer verdensnyhed



Kawasaki og Bila præsenterer verdensnyhed på Automatik 2006. Kawsaki Robotics har atter en gang udviklet en unik robotløsning til palletering.

Denne robot vil revolutionere markedet for palleteringsrobotter, da den er let og billig at sætte ind og palletere i produktionen, der gør at selv simple palleteringsopgave vil være god forretning at automatisere udtaler salgschef Uffe Sass-Petersen og ved at anvende industrirobotter til palletering vil man få en mere stabil medarbejder end man overhovedet kan forestille sig.

Robotten er den mest kompakte og hurtigste palleteringsrobot.der findes på markedet, der gør at den kan indsættes på alle de steder hvor der i dag palleteres manuelt, modsat de tidligere meget større palleteringsrobotter der tager meget plads for enden af pakkelinjen.

Robotten som kaldes FD50 og er en 5-akset palleteringsrobot baseret på den velafprøvede 6-akset robot FS60 og med en løfteevne på 50kg er den ideel til rigtig mange pakkelinjer.

Selv om den ikke optager meget plads kan den alligevel palletere over 2600mm på en EUR palle, hvilket gør at den kan løse enhver palleteringsopgave simpelt og billigt. Med op mod 50-70 palleteringer pr. minut er der næsten ingen grænser for anvendelsesmulighederne.

Styringen til FD50 er den samme brugervenlige som til alle de andre Kawasaki robotter, hvilket gør programmering til en leg, og som gør at man kan lave programmerne meget billige. Samtidig er der benyttet standard software, som gør at man ikke skal være programmør for at lave nye palleteringsprogrammer.

Kilde: Bila A/S. http://www.bila.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078