23948sdkhjf

HI 2009: Branchesamarbejde laver fællesstand på HI 2009

Branchesamarbejdet mellem Provinsindustriens Arbejdsgiverforening, Industriens Arbejdsgivere i København og Metal- og Maskinindustrien (DI) sætter sit tydelige præg på HI Messen 2009. Ikke mindre end 17 virksomheder er at finde på den populære fællesstand.
Fællesstandens popularitet viser, at samtidig med at de udstillende virksomheder tilbyder unikke kompetencer og løsninger, er det også en stor fordel at være en del af en stand, som tilbyder gode rammer at knytte nye kontakter i. Derudover står det også klart, at fællesstanden i kraft af sin størrelse og placering vil skille sig ud i messeområdet, til glæde for både publikum og de udstillende.

Branchedirektør for Metal- og Maskinindustrien, Ole Storm Jeppesen, udtrykker stor tilfredshed over fællesstandens popularitet:

- I disse tider, hvor synlighed er så vigtigt for vore medlemsvirksomheder, glæder det os at have mulighed for at arrangere en fællesstand på HI Messen på en økonomisk ansvarlig facon. Vores messedeltagelse er en del af vores hovedformål, nemlig at understøtte vores medlemsvirksomheders vækstmuligheder, udtaler Ole Storm Jeppesen.

Derudover oplyser han, at Branchesamarbejdet også deltager med fællesstand efter samme mønster på Nordeuropas største underleverandørmesse, Elmia Subcontractor 2009, som finder sted i starten af november i Jönköbing i Sverige.

Fællesstanden er opbygget således, at virksomhedernes egne stande kommer til at fremstå selvstændigt. Samtidig er der et loungeområde, hvor virksomhederne i et troværdigt miljø kan pleje sine kontakter og indlede en dialog med potentielle kunder.

Branchesamarbejdets fællesstand er at finde i Hal F, standnummer 5110.

Kilde: Metal- og Maskinindustrien - http://mm.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156