23948sdkhjf

HI 2009: ERP i 3D!

I mange produktionsvirksomheder har man i dag en flaskehals i og omkring den tekniske afdeling. For at supportere salgsteamet skal man have genereret salgstegninger og beregnet priser, efterfølgende kan der være flere ugers arbejde i at tilpasse produktets dimensioner til kundens behov og ønsker.
Derfor har CADSYS i Støvring og Navi Partner i Skive indgået et strategisk samarbejde om at integrere 3D CAD programmet SolidWorks med Microsoft Dynamics NAV via en produktkonfigurerings motor fra Canadiske VisionKBE.

Virksomheden opnår derved et bedre procesflow uden manuelle genindtastninger og konstruktion af data og dokumentation for produktet. Der kan således opnås betydelig besparelse i bedre kundeservice og procesoptimering.

Lancering af løsningen på HI 2009
På HI 2009, som er fra d. 1. september til d. 4. september, vil det være muligt at se og høre mere om integration mellem CAD systemer og Microsoft Dynamics NAV. Dette sker på Navi Partners stand, standnummer C2652. På Navi Partners stand vil det også være muligt at se og høre om NAV produktionsstyring, produktkonfigurering, EDI, Shop Floor Control og mange andre spændende ting inden for virksomheders behov for ERP.

CADSYS og Navi Partner Skive
CADSYS er en industriel software virksomhed, der leverer teknisk software koncentreret i og omkring de tekniske afdelinger. CADSYS leverer løsninger, der optimerer eller automatiserer brugen af 3D CAD programmer og kommunikationen imellem 3D CAD programmer og andre softwareløsninger som web løsninger, ERP løsninger eller FEM analyse programmer.

CADSYS har speciale i produktkonfigurering til SolidWorks online og ERP produktkonfigurering, intuitive 3D værktøjer til sælgere, designere, FEM og CFD eksperter og tyndplade løsninger.

Navi Partner Skive er en Microsoft Gold Certified Partner med fokus på Navision programmet også kaldet NAV. Navi Partner Skives fokusområder er primært MPS, logistik samt økonomi- og lønstyring.

Navi Partner Skive er en del af Navi Partner netværket, som udvikler og sælger Navision og råder over kompetencer inden for analyse, projektledelse, programmering, implementering, uddannelse samt efterfølgende service og vedligeholdelse inden for Navision.

Kilde: CADSYS - http://www.cadsys.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094