23948sdkhjf

DONG og Boeing indgår innovationssamarbejde

De to selskaber skal samme udvikle kommunikationsløsninger til intelligente energisystemer, som skal håndtere de store mængder vedvarende energi, der vil blive produceret i fremtiden.
Det er en stor udfordring at få fremtidens energisystem til at håndtere de store mængder af vedvarende energi, der vil blive produceret i de kommende år. Vedvarende energi er som oftest afhængig af vejret, og det er nutidens elsystemer ganske enkelt ikke gearet til at håndtere. Det vil DONG og Boeing imidlertid gøre noget ved gennem et nyt samarbejde, som søsættes i løbet af efteråret. Det skriver Børsen.

- Det er en stor global udfordring at udvikle moderne kommunikationsteknologier til at håndtere store mængder vedvarende energi i et samlet energisystem. Vi er meget glade for, at en virksomhed med Boeings styrke og slagkraft vælger at gå sammen med os, forklarer DONG Energys forsknings- og udviklingsdirektør, Knud Petersen, til Børsen.

Hos Boeing ser man også et stort forretningspotentiale i kommunikationsteknologien, og topchef hos Boeing Northern Europe, Jan Närlinge, udtrykker stor tilfredshed med den nye samarbejdsaftale med DONG.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125