23948sdkhjf

Det sker: Måletekniske dage i Tåstrup

Unimerco gentager succes med seminarer og demonstration af måleudstyr.
Unimerco bygger nu videre på succeser med interne husmesser i efteråret og foråret ved at afvikle to måletekniske dage på virksomhedens afdeling i Tåstrup. Det bliver i dagene 16. og 17. september, hvor virksomheder kan opleve seminarer, foredrag og ”live” demonstrationer af udstyret.

- Vi havde rigtigt gode erfaringer med de måletekniske dage, som vi afviklede i Sunds i efteråret, og en række af vores kunder på Sjælland har efterspurgt et arrangement hér også, siger salgschef Jan Møgelmose.

I efteråret besøgte omkring 150 interesserede Unimerco til et tilsvarende arrangement. Et endnu større tilløbsstykke var det i foråret, hvor omkring 1.000 besøgte Synergi ’09, virksomhedens modspil til finanskrisen.

Fra enkelt til kompleks
Erfaringerne fra de to messer omsættes nu i de to dage i Tåstrup. De kommer til at rumme samme program begge dage, hvilket giver de besøgende de bedste muligheder for at finde det tidspunkt, der passer dem bedst.

Gæsterne vil kunne afprøve udstyr til måling af komplekse emner, kraft- og momentmåling, generel måling af overfladebeskaffenhed og ruhed, samt interface løsninger til dataopsamling og SPC software. Hertil kommer en række spændende foredrag med måletekniske temaer.

Mere plast og medico
I forhold til de måletekniske dage i efteråret kan interesserede i Tåstrup se et produktmix, der i højere grad også tilgodeser plast- og medico-industrien, som er mere koncentreret på Sjælland end i Jylland.

- Sammen med måleudstyr til metalbranchen, vil vi kunne præsentere et program, der spænder fra skydelærer til avancerede målemaskiner og interface til dataopsamling.

Større krav til kontrol
- Der er mange virksomheder, der har set det vigtige i at optimere deres produktion ved blandt andet at automatisere den. For at opnå det helt optimale udbytte kræver det dog også, at de ser på proceskontrollen og dokumentationen, siger Jan Møgelmose.

Der er nemlig store gevinster at hente ved at integrere kontrol og måling som en del af produktionsprocessen og dermed opdage afvigelser tidligt, så fejl og kassation kan undgås.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094