23948sdkhjf

Grene og Camozzi indgår strategisk samarbejde

Pneumatik er et selvstændigt produktområde hos Grene, og i lighed med transmissioner og tekniske artikler er det profilprodukter med stor fokus.
- Derfor er vores fremtidige samarbejde med Camozzi et skridt af de helt store. Vi får tilgang til Camozzis store produktprogram, som for en stor del bliver lagerlagt på vores centrallager i Skjern, og Camozzis tekniske chef for Danmark, Ole Møller, flytter ind hos Grene i Skjern og bliver en del af teamet inden for pneumatikområdet, udtaler salgschef Jens Henrik Jakobsen fra Grene Industri-OEM.

- Gennem samarbejdet med Grene får vi adgang til en professionel organisation, som giver os mulighed for en kraftig ekspansion i Danmark i samarbejde med vores nuværende danske datterselskab. Samarbejdet understøttes desuden af vores centrallager for Skandinavien, som ligger i Malmø. På centrallageret fremstiller vi blandt andet specialcylindre og står for uddannelse og teknisk assistance etc., udtaler Kai Ovesson, Camozzi Scandinavia.

- Grene har i dag betydelig kompetence også på pneumatikområdet, men i forbindelse med satsningen bliver der søgt efter yderligere en intern produktspecialist. For os er det et must, at kunderne har let adgang til kompetente medarbejdere. De kunder, som med fordel vil kunne trække på Grene Industri-OEM, vil være eftermarkedet samt små og mellemstore OEM-kunder, tilføjer Jens Henrik Jakobsen.

- Fra medio august er vores lager parat til at servicere kunderne med Camozzi-produkter, og hele programmet er lagt ind på Grenes webshop, hvor der findes billeder og tegninger på de enkelte produkter. Vi ønsker at lægge ud med et bredt produktprogram og samtidig give vores kunder optimal mulighed for at se tekniske produktinformationer på vores webshop, udtaler produktspecialist Hans Henrik Pedersen.

- HI Industri ’09 bliver det officielle startskud på samarbejdet mellem Grene og Camozzi. Ole Møller og undertegnede er på Grenes stand M9854 hele messeperioden, hvor vi udover produktnyheder også gerne vil drøfte fælles muligheder med danske kunder, udtaler Hans Henrik Pedersen.

Kilde: Grene Industri-OEM - http://www.grene.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109