23948sdkhjf

HI 2009: Kantbukker med 25 akser

Hosta Industries præsenterer Danmarks mest avancerede kantbukker på årets HI Messe i MCH Messecenter Herning.
Udsving i pladens tykkelse og hårdhed har indvirkning på det færdige bukkeresultat, et resultat Hämmerle har løsningen på – kaldet hydro cushioning for constant power. Det går i alt sin enkelthed ud på, at maskinen automatisk tager højde for materialeændringer - ved at holde konstant tryk på pladen i emnet bredde.

Første maskine i Danmark
Hosta Industries A/S har investeret i denne kantpresse som den første maskinfabrik i over 20 år. Maskinen er kendetegnet ved at være det ultimative, der kan købes inden for pladebearbejdning, siger kvalitetschef Søren Mosevang. Med en bukkelængde på 4.000 mm og sin ergonomiske konstruktion med bukkehjælp, både foran og bag på, hjælper det operatøren med at bukke de store og komplicerede emner alene.

På kursus i Schweiz
Hämmerle er i dag ejet af den Schweiziske koncern Bystronic – der har service- og salgsafdeling i Danmark. Både personale fra Hosta og servicefolk fra Bystronic Danmark har sammen været på kursus i Schweiz for at lære den avancerede maskine bedre at kende. Ligeledes er der investeret i bukkesoftware således, at programmøren kan bukke emnet og finde den korrekte værktøjsopstilling og bukkerækkefølge. Alt dette forgår offline således, at maskintiden kan optimeres. Softwaren binder ligeledes maskinfabrikkens tre laserskæremaskiner sammen med deres kantpresser – der ligeledes er af fabrikatet Bystronic.

- Som en Danmarks førende underleverandører er det vigtigt at vi på forkant med den nyeste teknologi, selvom vi har eksisteret i 36 år, og har købt mange maskiner i årenes løb, bliver vi som små drenge, der fået nyt legetøj, hver gang der kommer nye maskiner i huset, slutter Søren Mosevang.

Fakta:
Bystronic Hämmerle
Bukkelænde 4000 mm
225 ton
3 bagstop
2 gange bukkehjælp foran
2 gange bukkehjælp bag
Avanceret Software

Kilde: Hosta - http://www.hosta.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063