23948sdkhjf

Kongskilde i tysk offensiv

Kongskilde Industries bliver nu eneejer af Danagri Deutschland, hvor Sorø-virksomheden hidtil har været medejer (40 %) via Danagri Holding.
I forbindelse med købet af aktierne i Danagri Deutschland har Kongskilde solgt sine aktier i Danagri Holding til ABC Hansen, Sønderborg. Samlet medfører handlerne, at der opnås mere klare ejerforhold i de berørte selskaber.

Kongskilde øger sine interesser i det tyske selskab, der er markedsførende på énkornssåmaskiner i Tyskland under Becker-mærket. Baggrunden for det nye tiltag er oplagte synergimuligheder på det tyske marked.

– Det er oplagt for Kongskilde nu at fokusere direkte på det tyske marked for landbrugsmaskiner, idet vores turn around for et par år siden giver nye muligheder for at optimere salgskanalerne. Danagri Deutschland er et solidt og veldrevet selskab, og de har i de senere år gjort en stabil indsats for at øge afsætningen af Kongskildes produkter. Det er lykkedes, og senest har efterspørgslen på Överum-plove været stærkt stigende, siger Asbjørn Børsting, administrerende direktør i DLG og formand for bestyrelsen i Kongskilde.

– Det er et spændende og attraktivt tiltag. Danagri Deutschland bliver et endnu stærkere brohoved, der kan styrke afsætningen af vores øvrige produkter på det tyske marked, og vi forventer, at afsætningen af vores redskaber fordobles i Tyskland inden for to år, supplerer Asbjørn Børsting.

Danagri Deutschland holder til i Oberweser ved Kassel og har hele Tyskland som sit markedsområde. Ud over eget salgsteam er der fem agenturer. Virksomheden beskæftiger 35 medarbejdere, som formår at udvikle såvel præcisionssåmaskinen Aeromat som selskabets økonomiske resultat. Danagri Deutschland havde i sidste regnskabsår en omsætning på knap 50 mio. kr.

Kilde: Kongskilde - http://www.kongskilde.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062