23948sdkhjf

Valg af lynkoblingsprodukter

Ugens profil: CEJN har med succes fremstillet koblinger til trykluft og væske-applikationer i mere end 50 år. Gennem tiden har produktudvalget udviklet sig fra nogle enkelte produkter til nu at omfatte flere tusind varianter, alle baseret på kundeønsker eller nye markedsstandarder.
I 1955, følte Carl Erik Josef Nyberg sig så sikker på sin nyudviklede lynkobling, at han startede sit eget firma, og begyndte at fremstille den. Med sine initialer som firmaets navn startede Carl firmaet CEJN i Skövde, Sverige, hvor det internationale hovedkontor stadig ligger. I dag findes der CEJN fremstillings- og salgsselskaber på fire kontinenter og i mere end 20 lande.

En omfattende række standard produkter med pålidelige egenskaber og fejlfri funktioner
Industrien har over hele verden accepteret CEJN´s lynkoblinger som kvalitetskoblingen, der er foretrukket til flow applikationer, som skal fungere uden problemer. Standard produktprogrammet omfatter lynkoblinger til applikationer indenfor trykluft, hydraulik, væsker, gasser, samt mange andre medier. I CEJN´s produktprogram er der desuden produkter som fittings, slanger, slangeruller, luftbehandlingskomponenter og blæsepistoler.

Evigt engagement i at udvikle nye produkter i takt med markedets ønsker og kundernes forespørgsler
Ved udelukkende at anvende kvalitetsråvarer og nyeste teknologi i fremstillings- og testudstyr, producerer CEJN-fabrikken i Skövde, Sverige, lynkoblinger, som er synonyme med kvalitet, indbygget værdi, og fejlfri funktion. CEJN´s store engagement i udvikling af nye produkter inkluderer også:

Optimering af eksisterende produkter til bedre ydelser, når dette ønskes, og hyldevarerne ikke kan klare dette. Ved konstant investering i nye processer og teknologier har CEJN kapacitet til at udvikle og modificere produkter, således de overgår de originale ydelser, og brugernes forventninger.

Designe og fremstille små kvantiteter af koblinger, som kunderne ønsker til erstatning for problemfyldte produkter, eller til indsats i nye eller eksisterende applikationer. CEJN tilbyder komplette produktløsninger, fra design til installationsklare komponenter, som er holdbare, testede og med sikker efterservice. Hvad enten det er specielle ønsker med hensyn til materialer, temperaturområde, tilslutningsmulighed, eller flowkapacitet analyserer CEJN´s teknikere hver enkelt forespørgsel for at finde ud af, om der kan anvendes et eksisterende produkt, eller om der skal udvikles et nyt.

Løser kundernes problemer og tilbyder dem økonomiske lynkoblingsløsninger
Økonomiske fordele har altid været ledetråden for udvikling af nye produkter hos CEJN. At tilbyde kunderne produkter, som ikke kun overgår ydelserne på eksisterende produkter, eller løser koblingsproblemer, men også giver en god levetidsøkonomi, er altid målet.

Trykluftkomponenter med høj flow-kapacitet, og lavt trykfald, kræver mindre energi og giver dermed økonomiske fordele. Hydraulisk Plug-In fittings unødvendiggør brugen af værktøj samt tid til efterspænding, ligesom service og vedligehold tager mindre tid. Igen, produkterne giver store økonomiske fordele. Dette er kun et par eksempler på fordelene ved CEJN-produkterne, og hvordan CEJN altid arbejder med kundens fordele i første række.

Streng kvalitetskontrol og egen testafdeling, giver kvalitetsbevidste kunder mange fordele
At arbejde med kvalitetssystemer er en selvfølge hos CEJN. Firmaets hovedkvarter i Skövde, Sverige har siden 1995 været certificeret i henhold til kvalitetssystemet ISO 9001og ISO 14001. Certifikatet er en bekræftelse på, at systemerne, processerne og de nedskrevne procedurer for produktudvikling, design, fremstilling, montage, marketing og salg er nøjagtige og fuldstændige.

CEJN´s marketing- og salgsfunktioner udføres i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika, og Australien af CEJN´s egne salgsselskaber, samt af selvstændige agenter. CEJN’s kvalitetssystem dækker alle dele af virksomhedens produktprogram, såvel egne produkter, som produkter produceret af underleverandører.

Koblingerne og deres enkeltdele bliver testet flere gange under fremstillingsproccesen – uanset hvor komponenterne produceres. Ved udvikling af nye produkter bliver der udført mange skrappe test i huset. Alle produkter bliver desuden testet i realistiske markedstest, for at sikre, at funktionen og kvaliteten er i orden, før de bliver frigivet til salg.

Langt de fleste CEJN-koblinger er udviklet med en sikkerhedsfaktor på 4:1 som minimum mellem arbejdstrykket og sprængtrykket. Herudover bliver der udført en række tests, funktionstest med ind/udkobling, tæthedstest, kvalitets vurdering osv., inden produkterne bliver mærket, pakket og sendt ud til kunderne.

Mød CEJN på HI-messen Stand M 9814.

Kilde: CEJN - http://www.cejn.com

Læs mere om: CEJN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094