23948sdkhjf

Skykon klar til nye opkøb

Tårnproducenten mener, at der er behov for konsolidering blandt vindmølle-underleverandørerne. Derfor kigger man selv på egnede opkøbsemner.
Direktør for Skykon, Jesper Øhlenschlæger, mener, at vindmølleproducenterne i stigende grad stiller krav om store og velkonsoliderede underleverandører, der er til stede på vigtige markeder som USA og Kina. Derfor har den dansk-baserede tårnproducent også en klar ambition om at vokse kraftigt i de kommende år. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi regner med at foretage flere opkøb i løbet af de kommende måneder. Vi har kig på USA, men der kan også dukke opkøbsemner op herhjemme. Vi er til stede på alle markederne og taler løbende med de store vindmølleproducenter om deres behov. Samtidig er priserne nu kommet ned i et mere fornuftigt leje, udtaler Jesper Øhlenschlæger til Erhvervsbladet.

Hos Skykon har man specialiseret sig i produktion af tårne og kompositter, og netop disse er ifølge Jesper Øhlenschlæger to af de områder, som de store vindmølleproducenter i stigende grad outsourcer. Som eksempel nævner han Skykons køb af Vestas’ skotske tårnfabrik i foråret. Denne er nu ved at blive udbygget, så den kan betjene andre kunder end Vestas.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159