23948sdkhjf

Technor leverer super-regnskab

Virksomheden Technor, der er storleverandør af udsugningsløsninger til den danske jern- og maskinindustri, har netop fået godkendt sit andet bedste regnskab nogen sinde. Og det i en tid, hvor virksomheden kæmper med konkurs-rygter. Metal Supply har talt med Technors Mogens Sørensen, der dementerer rygterne.
Technor kan i denne uge fremvise sit andet bedste regnskab nogensinde og det endda i en tid, hvor rygterne om konkurs svirrer i branchen.

- Jeg er fuldstændig målløs, siger Mogens Sørensen til Metal Supply.

- Da vi fik den første henvendelse om vores konkurs i sidste uge, slog vi det hen og grinede af det. Men nu hører vi det alle vegne. Jeg kan sagtens tåle modgangstider, men jeg vil ikke finde mig i rygter, der ikke passer, fortæller han.

Mogens Sørensen tog selv kontakt til Metal Supply for at komme rygterne til livs. Han er ked af situationen og håber selvfølgelig, at det nu får ende. Især med offentliggørelsen af et super-regnskab i et år med finanskrise, og hvor gode resultater er en sjældenhed.

Aflæggelse af årregnskabet er blevet fremskyndet netop med henblik på at dementere rygterne. Technors omsætning for regnskabsåret 2008/2009 blev på 28 mio. kr., mens overskuddet før skat blev på 1,8 mio. kr. Tal, der taler deres tydelige sprog, og som man ikke umiddelbart vil sætte i forbindelse med en virksomhed på konkurs-kurs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095