23948sdkhjf

Sonne er klar til konkurrencen

Thos. Sonne Junr. har netop investeret i en håndteringsrobot, der forbedrer effektiviteten betydeligt.
Aktieselskabet Thos. Sonne Junr. - eller i daglig tale ”Sonne” - har specialiseret sig i produktion af stålkomponenter til den danske og internationale industri. De har nu investeret i en håndteringsrobot, der skal forbedre effektiviteten betydeligt.

- Vi slår på, at det kan betale sig for virksomhederne at outsource produktionen af komponenter til os, i stedet for at producere selv. Fordelen er, at man kan fokusere på kerneområderne i stedet, og er fri for anlæg, der kun bliver halvt udnyttede, siger Allan Nielsen, der er salgs- og marketingdirektør hos Sonne.

Han oplyser endvidere, at virksomheden sagtens kan konkurrere med de østeuropæiske og asiatiske leverandører. For det første fordi Sonne kan levere fra dag til dag, og for det andet fordi virksomheden investerer i automatisering og intern logistik, der forbedrer effektiviteten betydeligt.

- Vi har f.eks. netop investeret 4 millioner kroner i rullebaner, selvkørende truck og en håndteringsrobot, oplyser Allan Nielsen som de nyeste tiltag i virksomheden.

Kilde: Thos. Sonne Junr. http://www.sonne-junr.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079