23948sdkhjf

HI 2009: VestTech ApS styrer mod nye mål på HI 2009

På trods af den globale afmatning og vekslende konjunktursvingninger er der fuld fart frem hos den lille maskinfabrik i Vesterhede, hvor nøgleordene er: automation, udvikling og kreativitet.
De gamle kunder kommer med nye ordrer og nye kunder har opdaget den lille Georg Gearløs fabrik på heden, hvor kreativiteten og erfaringen er med til at skabe unikke løsninger baseret på traditionelt og solidt håndværk.

På trods af den generelle travlhed har VestTech ApS valgt at deltage på HI09, for som Åge Madsen udtaler:

- Det er i tiden før den kommende højkonjunktur, at man skal vise flaget, så man er gearet til den kommende vækst.

Og VestTech ApS tror på vækst specielt inden for automation, hvor der er et kolossalt behov for udvikling af nye metoder til rationalisering og optimering af produktionsudstyr og produktionslinier.

I takt med at produktionskapaciteten stiger, øges behovet for en stabil og fleksibel arbejdskraft, der ofte og specielt i de kommende år vil blive en mangelvare.

I VestTech ApS har ejerkredsen over 30 års erfaring i automatisering, og det er den erfaring, som i dag benyttes til at udvikle og effektivisere kundernes produktionsudstyr således, at de kan følge med de stigende krav og bringe deres produkt i en global førerposition.

På HI09 udstiller VestTech ApS deres nyudviklede Rotapicker og sammen med samarbejdspartnere et helt nyt transportsystem fra Flex Link, prægeudstyr fra Borries Markier-Systeme, en industrirobot fra AVN og naturligvis video og billeder fra nogle af VestTech ApS’ mange tidligere konstruktioner.

Kilde: VestTech - http://www.vesttech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109