23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk
Erik Rabjerg Nielsen (33 år), Mikkel Kannegaard (30 år) og Rune Fleron Qvant (30 år) er alle udnævnt til senior general manager, mens Niels Høygaard Bruus (39 år) er blevet forfremmet til director og Ib Larsen til senior director.

Bobach Smedeværksted A/S
Civilingeniør Helle Bobach (26) er ansat i en stilling som projektleder. Helle kommer fra en tilsvarende stilling hos A. Enggaard A/S og afløser ingeniør Ole Nielsen, som går på pension.

Bobach leverer blandt andet trapper, gelændere, værn og bærende stålkonstruktioner.

Newell Rubbermaid Denmark/ Ditlev-Burke Industrial Tools
Lars Ditlev Vedsmand har overtaget ejerskabet i virksomheden, der samtidig skifter navn til Ditlev-Burke Industrial Tools A/S.

Ditlev-Burke producerer savklinger.

Omme Lift A/S
Formand, Frode Wittendorff Lorentsen (85), forlader bestyrelsen, hvor han afløses af Ditte Lorentsen (27) og Henrik W. Lorentsen (31).

Omme Lift producerer lifte.

Sciteq A/S
Peter Sejer Nielsen og Jesper Høy har forladt bestyrelsen, mens Asbjørn Thomsen er indtrådt.

Sciteq udvikler, producerer og sælger maskiner til plastindustrien.

Skykon A/S
Dennis Vestergaard Thomsen, 42 år, er tiltrådt en nyoprettet stilling som direktør. Han kommer fra en stilling som vice president i Vestas Towers og får fremover ansvaret for fabrikkerne Welcon A/S, Give samt Welcon Towers Ltd., Skotland.

Skykon producerer tårnløsninger til vindindustrien.

Thermex Scandinavia A/S
Torben Larsen har forladt bestyrelsen og afløses af Paul Henrik Sørensen.

Thermex designer og udvikler emhætter og emfang.

Vestas Control Systems A/S
Allan Næs Gjerding er ansat som ny Vice President People & Communication & Sustainability. Han kommer fra en stilling som dekan ved Aalborg Universitet og skal fremover indgå i virksomhedens direktion og i særlig grad beskæftige sig med organisations- og kompetenceudvikling.

Vestas Control Systems er et datterselskab i Vestas-koncernen med omkring 1.000 ansatte fordelt på afdelinger i Danmark og Spanien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094