23948sdkhjf

Brimas A/S vinder stor ordre til offshoreindustrien

Den østjyske smede- og maskinfabrik, Brimas A/S fortsætter de gode takter fra før sommerferien.
Virksomheden har netop fået en stor ordre til offshoreindustrien, hvor arbejdet består i forarbejdning og termisk sammenføjning af Duplex stål. Projektleder Jakob Hansen udtaler:

- Vi har igennem det sidste år haft et tæt samarbejde med kunden i forbindelse med konstruktion og styrkeberegning af emnerne. Det har været utrolig spændende at være med i produktudviklingen fra start til slut. Samtidig har det været en fornøjelse at kunne kombinere virksomhedens ingeniørmæssige kompetencer med produktionens viden og know how inden for forarbejdning af højstyrkestål.

Ny investering
I forbindelse med ordren har det været nødvendigt, at investere i en ny traverskran til at håndtere de tunge emner. Det er fuldstændig afgørende for virksomheden at have det rigtige løfteudstyr således, at man fortsat ligger helt i top, når arbejdsmiljøet vurderes.

- En kombination af et rigtig godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, samt nogle spændende specialopgaver, har gjort Brimas til en attraktiv arbejdsplads – og sådan skal det vedblive at være, slutter direktør Peter Iversen.

Kilde: Brimas - http://www.brimas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.846