23948sdkhjf

Pengemangel hos Vorskla Steel

Den nordsjællandske stålvirksomhed mangler blandt andet at udbetale løn og pensionsbidrag. Et møde med den ukrainske ejer skal afgøre, om han vil skyde flere penge i værket.
Både 3F, Dansk Elforbund og Dansk Metal har nu bedt LO om at forberede en sag mod Vorskla Steel, idet de tre fagforbunds medlemmer ikke har fået udbetalt løn, feriepenge og pensionsbidrag. Hos det ukrainsk ejede stålværks danske bestyrelse er man fåmælt med oplysninger. Det skriver Sjællandske Medier.

- Vi ved ingenting og kan kun gå rundt i spænding, mens vi venter på penge fra hovedaktionæren. Vi er kun en del af hans imperium, så vi kan ingenting sige om, hvornår pengene kommer. Sådan er vilkårene, udtaler Henrik Dam, der er bestyrelsesmedlem i Vorskla, til Sjællandske Medier.

Et møde mellem Vorsklas russiske direktør, Andrey Kutchev, og den ukrainske ejer, Konstantin Zhevago, skal afgøre, om der skal skydes flere penge i værket.

Det nordsjællandske stålværk blev overtaget af Vorskla i sommeren 2007 , men det er endnu ikke lykkedes at få gang i produktionen som følge af manglende strømforsyning . Det har resulteret i store millionunderskud, og derfor er værket helt afhængig af kapitalindsprøjtninger fra den ukrainske ejer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094