23948sdkhjf

BWSC scorer stor kontrakt

Burmeister & Wain Scandinavien Contractor har netop fået en 300 mio.kr. kontrakt i hus for opførelsen af et nyt biomasseanlæg i Wales. Kontrakten er de dog ikke ene om - den skal deles med Aalborg Energie Technik.
Burmeister & Wain Scandinavien Contractor, også kaldet BWSC, der har stor ekspertise inden for alternativ energi, har netop underskrevet en kontrakt om at bygge et biomasseanlæg til produktion af elektricitet i Cardiff i Wales.

Det skriver Frederiksborg Amtsavis i dag.

- Det er ikke bare en stor kontrakt, men også et helt nyt forretningsområde, siger direktør Søren Barkholt fra Burmeister & Wain til avisen.

BWSC har stor erfaring med anlæg til energiproduktion og vedvarende energi, men det er første gang virksomheden skal lave et biomasseanlæg. Det skal de dog heller ikke stå for helt alene.

Samarbejdet skal ske sammen med Aalborg-virksomheden Aalborg Energie Technik, der udvikler højteknologiske miljøvenlige kraftvarmeanlæg, der forbrænder biomasse.

Samarbejdet mellem Aalborg Energie Technik og BWSC betyder, at begge virksomheder skal dele de 300 mio. kr., som ordren lyder på, skriver avisen.

Således er der lagt i ovnen for en markant omsætningsfremgang for både Aalborg Energie Technik og BSWC.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078