23948sdkhjf

Ansatte lærer engelsk

Medarbejdere i produktionsvirksomheden Univeyor får tilbudt sprogundervisning som supplement til den sædvanlige tekniske efteruddannelse.

Siden slutningen af 1980'erne har Univeyor i Arden løbende tilbudt sine medarbejdere efteruddannelseskurser. Men som noget nyt er det i øjeblikket ikke kurser i rent tekniske fag som for eksempel svejsekurser og fejlfinding. Det er derimod kurser i sprog, dansk og engelsk, og det tilbud har 40 ansatte taget imod, hvilket er fuldt hus, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Selv om de ansatte i fabrikshallen typisk svejser og sætter maskiner sammen, kan de godt bruge sprogkurserne til noget i deres arbejde, vurderer tillidsrepræsentant Preben Kristensen.

- Vi støder dagligt på det engelske. For eksempel med layout, manualer og samlingstegninger, forklarer han.

Univeyor designer og fremstiller totalløsninger af for eksempel transport- og pakkeanlæg til industrivirksomheder. Virksomheden er ejet af den amerikanske Columbus-McKinnon-koncern, og det gør heller ikke mængden af engelsk i dagligdagen mindre.

Det var et ønske fra medarbejderne, der ligger bag idéen om sprogkurserne, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kurserne bliver holdt af VUC i Hobro. De 40 kursister deler sig på et rent engelsk kursus og et kombineret dansk-engelsk hold.

Univeyor har hovedkontor i Arden og afdelinger i England og Benelux. Selskabet har cirka 200 ansatte og en omsætning på over 200 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094