23948sdkhjf

Jun-Air indgår service samarbejde med Granzow

I forbindelse med den store salgssucces Jun-Air har opnået på det danske marked gennem de senere år, er behovet steget for en landsdækkende servicepartner, der kan påtage sig serviceforpligtelser på kompressoranlæg.
Jun-Air, der producerer kompressorer i Nørresundby, har siden 2006 været ejet af det Amerikanske kompressorselskab Gast Manufacturing Inc., som indgår i Idex-koncernen. Granzow har igennem mange år været distributør i Danmark for netop Gast-produkterne, og som en naturlig følge af dette samarbejde er valget som servicepartner i Danmark faldet på Granzow.

Granzow har mange års erfaring i trykluftbranchen, højtuddannet personale og servicebiler, der kører rundt i hele landet.

- Vi ser en stor fordel i et samarbejde med en kompetent serviceparter, som Granzow. De af vores kunder der er afhængige af en konstant trykluftforsyning vil helt sikkert kunne drage nytte af en forebyggende serviceaftale, og skulle uheldet være ude, har Granzow døgnvagt og servicebiler lige i nærheden pga. deres landsdækkende set-up, udtaler salgschef, Morten V. Nielsen fra Jun-Air.

- Rent praktisk vil det betyde, at vi vil henvise såvel eksisterende som nye kunder, der måtte have interesse i en forebyggende serviceaftale, til Granzow, der herefter selv vil overtage kontakten til de pågældende kunder og lægge serviceaftaler ind i kalenderen efter en forud fastlagt plan, slutter Morten V. Nielsen.

Kilde: Jun-Air - http://www.jun-air.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329