23948sdkhjf

Danfoss åbner ny fabrik og salgskontor i Rumænien

Danfoss A/S har færdiggjort byggeriet af nye faciliteter i Rumænien, som vil bestå af en fabrik til produktion af fjernvarmeløsninger og -komponenter samt et nyt salgskontor, der vil dække alle Danfoss’ aktiviteter på det rumænske marked.
Bygningerne er på 6.800 kvadratmeter og ligger i Popesti-Leordeni i den sydlige del af Bukarest på en 40.000 kvadratmeter stor grund.

Indvielsen finder sted torsdag. Blandt de mere end 200 prominente gæster er Danfoss’ bestyrelsesformand Jørgen M. Clausen og hans hustru Anette Clausen.

Danfoss-koncernen åbnede sit rumænske salgskontor i 1996 med tre medarbejdere. I dag beskæftiger Danfoss mere end 140 mennesker i Rumænien inden for produktion og salg.

Fabrikken skal producere fjernvarme-substationer og varmevekslere til det rumænske og andre østeuropæiske markeder. Danfoss-koncernen påbegyndte produktion i landet i 2006 med købet af Schmidt-Bretten Technology, som er Rumæniens førende producent af fjernvarmestationer. Siden da har Danfoss fortsat med at foretage investeringer i Rumænien med henblik på at modernisere produktionskapaciteten.

- Fjernvarme er lig med forbedret energieffektivitet for samfundet og slutbrugerne, og potentialet er meget stort for moderne fjernvarmeapplikationer for tiden, især i Østeuropa. Det er det store potentiale, der er bevæggrunden for denne vigtige investering, siger direktør for Danfoss District Heating, Lars Tveen.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128