23948sdkhjf

Den gyldne ambolt til midtjysk maskinfabrik

På generalforsamlingen i den forløbne weekend uddelte DS Håndværk & Industri erhvervsprisen ”Den Gyldne Ambolt” til Wila Maskinfabrik A/S i Silkeborg.
Prisen er et symbol på kollegernes anerkendelse af en medlemsvirksomhed, der har gjort noget helt særligt. Enten fordi virksomheden har ydet en speciel indsats i forhold til lokalsamfundet, uddannelserne eller skolerne i området – eller fordi man har gjort sig bemærket som eksport- eller vækstvirksomhed.

Lars Lauridsen grundlagde Wila Maskinfabrik for 10 år siden og startede meget beskedent i et nedlagt landbrug. Siden er Wila to gange flyttet til større lokaler. I august 2008 rykkede virksomheden til et helt nyt domicil, hvor der var god plads til både produktionen og medarbejderne, som har fået optimale faciliteter og arbejdsmiljøforhold.

- Lars Lauridsen har blik for investering i udvikling af både produktionen og medarbejderes kompetencer og har skabt en god og sikker arbejdsplads, hvor der satses på innovative medarbejdere, som har indflydelse på deres arbejdsmæssige hverdag, og som inviteres til at tage del i virksomhedens udvikling, hedder det i begrundelsen for valget af Wila Maskinfabrik.

Kilde: DS Håndværk & Industri - http://www.ds-net.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125