23948sdkhjf

Danfoss fortsætter ekspansionen i Kina

Øget fokus på energi og miljø giver store muligheder for Danfoss i Kina. Derfor fortsætter Nordborg-koncernen ekspansionen derude, mens der skæres ned i andre lande.
Det er ikke blot, fordi der er mulighed for billig produktion, at Danfoss i de seneste år har bygget adskillige fabrikker i Kina. Landet i sig selv udgør nemlig et gigantisk potentiale for Nordborg-koncernen – et faktum der allerede kan aflæses på salgstallene. I år forventes Kina at blive Danfoss’ tredjestørste marked kun overgået af USA og Tyskland, men her stopper fremgangen ikke for den danske industrigigant. Det skriver Jyllands-Posten.

I de seneste år har man nemlig udbygget sine kinesiske faciliteter kraftigt, så man i dag råder over hele 130.000 kvadratmeter produktionsareal, næsten 3.000 ansatte og otte salgskontorer til at imødegå den forventede vækst. I 2013 er det nemlig planen, at medarbejdertallet runder 5.000 og omsætningen stiger til 3-4 mia. kr.

Men her stopper væksten ikke. I Kina er der lige nu stort fokus på miljø og energi, og Danfoss’ koncernchef Niels B. Christiansen forventer, at der kommer til at ske et kvantespring inden for blandt andet fjernvarme, termostater energiregulering i de kommende år – og den bølge skal Danfoss med på.

- Målet er at opnå den samme markedsandel, som vi har i andre lande. Vi skal være blandt de største og helst nr. et eller to på vores forretningsområder. Dermed vil vi få mest ud af den vækst, som Kina har haft og vil have i de kommende år, udtaler Niels B. Christiansen til Jyllands-Posten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109