23948sdkhjf

Brimas vinder stor ordre til svensk industrigigant

”Succes-klokken” blev endnu engang brugt hos smede- og maskinfabrikken Brimas A/S fra Horsens – en klokke der bliver brugt, når der er noget at fejre, og det var der i sidste uge med en ny stor ordre til den svenske Industri.
Horsens-virksomheden har nemlig modtaget en ordre på fremstilling af 230 pakkemaskiner til den grafiske industri, med en option på fremstilling af yderligere 70 stk. Ordren på de 230 stk. skal leveres den 1. juni 2010. Administrerende direktør Thomas Iversen udtaler:

- Vi er utrolig glade for den store ordre, der blandt andet gør, at Brimas A/S sikrer arbejde til vore loyale og trofaste medarbejdere et godt stykke ud i fremtiden.

Den primære årsag til, at ordren tilfaldt Brimas, var en kombination af pris og leveringstid, samt et mangeårigt godt samarbejde med virksomheden. Grundet den finansielle situation og det usikre marked, blev der lagt stor vægt på underleverandørens soliditet.

Samarbejde med Teknologisk Institut
Som underleverandør er effektivitet og konstant fokus på produktionsudvikling et must, og Thomas Iversen forventer, at den nye ordre virkelig viser frugten af det arbejde, som virksomheden har lagt på netop denne front. Ifølge ham sætter Brimas nemlig konstant fokus på at optimere produktionen således, at konkurrenceevnen sikres.

I samarbejde med Teknologisk Institut i Århus er der derfor oprettet et FMC-projekt, (flexible manufacturing cells), hvor filosofien er, at man sikrer en høj grad af fleksibilitet i produktionen samtidig med, at man skarpt optimerer andelen af værditilvækst i kundens produkt. Brian Hede fra Teknologisk Institut udtaler:

- Det er vigtigt, at man lærer at skelne mellem værditilvækst og tab i en produktion, og hos Brimas A/S har man været usædvanlig åben over for de nye udfordringer, som dette FMC-projekt har givet, og man har virkelig taget det til sig. Det har altså betydet, at de har en væsentlig fordel, når det kommer til produktivitet, ligesom de er omstillingsparate og fleksible. På få minutter kan produktionen ændres fra produktion af en enkelt prototype til højvolumen serieproduktion. At man tilrettelægger produktionen på denne måde betyder jo, at kunden stort set kun betaler for selve forædlingen af produktet og ikke transport, håndtering og opstilling, som reelt ikke har nogen værdi.

Kilde: Brimas - http://www.brimas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08