23948sdkhjf

Unimerco indgår samarbejde med IP Maskiner

To vidensvirksomheder slår nu deres kompetencer sammen til fordel for de metalvirksomheder, der har afkortning som en del af produktionen.
Det er værktøjsproducenten Unimerco og IP Maskiner, som har etableret et formelt samarbejde i forlængelse af Unimercos husmesse Synergi ’09.

- Vores viden om afkortning vil sammen med IP Maskiners ekspertise på maskinsiden i høj grad komme metalvirksomheder til gode, siger Unimercos salgschef, Lars Skaarup Rasmussen.

De to virksomheders produkter kan hver for sig give store optimeringsgevinster, og med en samlet indsats omkring rådgivning på både maskiner, båndsavsklinger og rundsavsklinger kan de producerende virksomheder, ifølge de to virksomheder, opnå den helt optimale udnyttelse af deres produktionsapparat og tilmed få langt bedre kvalitet.

Direktør i IP Maskiner, Henrik Asmus Angel, oplever også, at hans kunder efterspørger ekspertrådgivning, når de har investeret i stort og dyrt maskineri.

- Det er klart, at det kræver assistance at få det fulde udbytte af de stadig mere tekniske maskiner, ligesom nogle af de materialer, der skal bearbejdes, også bliver mere komplekse, siger han.

Samspillet mellem de to leverandørvirksomheder er udtryk for den synergi, der kan opstå, når flere vidensvirksomheder slår deres faglighed sammen.

- Og i sidste ende, skal det være vores kunder, der opnår de største fordele, siger Lars Skaarup Rasmussen.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094