23948sdkhjf

CFU med i dansk Joint Strike Fighter-samarbejde

CFU (Center for Underleverandører) i Herning træder ind i JSF DK Team, som består af danske virksomheder, forskningsinstitutioner og videncentre, der er involveret i det amerikanske jagerfly F-35 Joint Strike Fighter (JSF).
- JSF er et meget attraktivt projekt, både teknologisk og forretningsmæssigt for mange små og mellemstore virksomheder, men de har ofte svært ved at identificere egnede opgaver, siger direktør Peter Aarø Rasmussen, Center for Underleverandører.

Centret har til formål at støtte og fremme underleverandørindustrien i Danmark gennem formidling af samarbejde og ved at etablere kontakter mellem de mindre virksomheder og den øvrige industri i hele landet.

- De etablerede danske virksomheder i JSF-projektet vil, efterhånden som projektet bliver til konkrete opgaver, få behov for at samarbejde med underleverandører med særlige kompetencer og specialviden. Vores opgave bliver at formidle denne kontakt, siger Peter Aarø Rasmussen.

- Med Center for Underleverandørers indtræden i JSF DK Team får vi skabt en vigtig dialog med et stort netværk af virksomheder over hele landet. Det får betydning for vores muligheder for at sikre nye JSF-ordrer til mange danske virksomheder de kommende år, siger Børge Witthøft, formand for JSF DK Team.

JSF DK Team er en sammenslutning af danske virksomheder og videns- og forskningsinstitutioner med kommercielle interesser i fly- og forsvarsmarkedet.

Formålet med samarbejdet er at formidle viden om dansk forsvarsindustris kernekompetencer og teknologiske formåen, og at skabe forbindelse mellem danske virksomheder og de ledende firmaer inden for JSF-projektet - Lockheed Martin, BAE Systems og Northrop Grumman, motorfabrikanterne, internationale underleverandører og industrier i de øvrige deltagerlande.

Læs mere om samarbejdet her


Kilde: Pressemeddelelse fra CFU. http://www.underlev.dk

Læs mere om: CFU
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078