23948sdkhjf

Høj vækst hos K.P. Komponenter i 2008

Omsætningen tog et ordentligt hop opad hos den vestjyske underleverandør i 2008. 2009 er dog præget af finanskrisen, men direktøren forventer stadig sorte tal på bundlinjen.
K.P. Komponenter oplyser ikke tal for omsætningen, men ifølge administrerende direktør Martin Krogh Pedersen øgedes den med 25 % hos den vestjyske underleverandør i 2008. Bruttoresultatet blev forbedret med 10 % til 125,0 mio. kr. På bundlinjen faldt resultatet før skat dog med ca. 2 mio. kr. til 38,0 mio. kr. Det skyldes en fordobling af de finansielle omkostninger som følge af store investeringer i nye maskiner. Det skriver Børsen.

I 2009 har Martin Krogh Pedersen dog helt andre forventninger til den økonomiske udvikling. Han forklarer, at også K.P. Komponenter kan mærke krisen, der også har tvunget Spjald-virksomheden til nedskæringer. Men han kan samtidig konstatere, at der var sorte tal på bundlinjen i første kvartal, og han forventer også, at virksomheden kommer ud af hele 2009 med et overskud.

Samtidig arbejder man med yderligere planer om udvidelser af virksomheden. Det kommer dels til at ske gennem investering af 20 mio. kr. i nye processer, der skal gøre K.P. Komponenter til en mere komplet leverandør, og dels overvejer man at etablere produktion i både Kina og USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079