23948sdkhjf

Nyt hovedkvarter til H.J. Hansen

Genindvindingsvirksomheden har flyttet hovedkontoret til nye lokaler på havnen i Odense.
Den nye hovedkvarter er på 2.400 kvadratmeter, og skal man tro Sanne Terp Nielsen fra H.J. Hansen, så var det tiltrængt med den ekstra plads.

- Vi har fået meget mere plads i de nye, lyse lokaler - derudover er vores mødefaciliteter blevet meget bedre, siger Sanne Terp Nielsen.

Heldigvis for medarbejderne i H.J. Hansen skulle flyttelæsset ikke køres så langt, idet de nye lokaler ligger 700 meter væk fra det hidtidige hovedkvarter

- Rent praktisk betyder det, at vores kommunikationsafdeling, marketing, indkøb og salg, logistik og transport samt økonomiafdeling er flyttet til de nye lokaler i Havnegade 100D, mens vores teknik- og miljøafdeling samt produktion og skrotplads stadig er at finde på den hidtidige adresse i Havnegade 110, fortæller Sanne Terp Nielsen, og fortsætter:

- Bygningen har tidligere fungeret som magasin for AP Møllers skibsværft her i byen, og så er den blevet restaureret for fem år siden med respekt for det oprindelige. Valget faldt på den, fordi den passede godt til vores behov, og fordi den ligger tæt på vores andre faciliteter i Havnegade, tilføjer hun.

Sammen med de 2.400 etagekvadratmeter overtog H.J. Hansen også grunden på 4.000 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109