23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller-Mærsk
Anette Ryde, 40 år, er udnævnt til director of group competition compliance i Group Legal. Hun er advokat og kom til rederiet i 2007 som group competition compliance officer.

Samtidig er Kenneth Eintoft, 39 år, udnævnt til director i Consolidation and Controlling.

Danfoss-Semco A/S
Lars Tveen, Peter Johan Mads Clausen og Niels Bjørn Christiansen har alle forladt bestyrelsen. De afløses af Anders Christen Obel, Jens Palle Ussing Kruse, Steen Gunner Brandi Brødbæk, Mads-Peter Clausen og Kim Christensen.

Danfoss-Semco producerer brandbekæmpelsesudstyr til marine- og offshore-industrien.

Dansk Design Center
Susanne Søndahl Wolff, 38 år, er udnævnt til chef for forretningsudvikling og presseansvarlig. Hun kom til Dansk Design Center i 2007 og har indtil nu været kommunikationschef.

Dansk Design Center har til formål at øge brugen af design i dansk erhvervsliv, at brande dansk design nationalt og internationalt.

Danmarks Eksportråd
Sten Scheibye er udnævnt som ny formand. Desuden indtræder Ingelise Bogason, Niels Smedegaard og Lars Andersen i rådets bestyrelse.

Grontmij Carl Bro
Kim Andersen, 51 år, er ansat som ny direktør for industri- og marine-divisionen. Han kommer fra et job som administrerende direktør for Britannia Invest og har tidligere blandt andet været divisionsdirektør i Rockwool samt administrerende direktør for Superfos.

Højteknologifonden
Anja Boisen, Ulla Brockenhuus-Schack, Kirsten Drejer samt Conni Simonsen er valgt ind i bestyrelsen.

Højteknologifonden tilbyder virksomheder og universiteter risikovillige investeringer og rammer til at gennemføre den gode idé. Fonden opererer inden for blandt andet energi/miljø, produktion, fødevarer og byggeri.

Mekanord 2009 A/S
Bent Sørensen, Hans Jørgen Kaptain, Christian Kongsbak Poulsen, Søren Erik Klyvø og Jens Ring Nielsen er indtrådt i ledelsen.

Mekanord, der primært beskæftiger sig med fremstilling og service af marine- og vindmøllegear.

Ribe Jernindustri A/S
Erik Broegaard, direktør i Bibro ApS, er udtrådt af bestyrelsen. Erling Tofting, teknisk direktør i Triax A/S er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Ribe Jernindustri fremstiller pladejernsradiatorer, lavkonvektorer og lignende.

Scandinavian Brake Systems A/S
Knud Andersen og Lars Randoor har forladt bestyrelsen til fordel for Johannes Huus Bogh og Søren Jansen. Førstnævnte afløser Hans Jørgen Kaptain som næstformand. Kaptain forbliver i bestyrelsen.

Scandinavian Brake Systems er specialist inden for bremse- og friktionsdele til motorkøretøjer, vindmøller og industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096