23948sdkhjf

Produktnyhed: Italienske folieviklemaskiner hos PanPac

PanPac Engineering A/S er netop blevet forhandler af fuldautomatiske folieviklemaskiner fra Italienske Atlanta Stretch.
Beslutningen er truffet som et led i den forretningsplan, der skal være med til at gøre den nordjyske virksomhed endnu mere konkurrencedygtig og dermed sikre en større markedsandel. Udover robotpalleteringsanlæg leverer PanPac Engineering også sækkefyldemaskiner, FFS anlæg (form, fill & seal) og BigBag anlæg. Tidligere har PanPac Engineering samarbejdet med en anden dansk leverandør af folieviklemaskiner, men ved at købe maskinerne direkte hos Atlanta Stretch bliver konkurrenceevnen styrket betydeligt.

PanPac Engineering har igennem længere tid været på udkig efter og i dialog med flere leverandører af fuldautomatiske folieviklemaskiner, men at valget faldt på Atlanta er ingen tilfældighed. Som salgs- og marketingchef Uffe Nielsen udtaler:

- Da vi startede med at se os om efter en ny leverandør af folievikleanlæg, erfarede vi ganske hurtigt, at Atlanta Stretch var blandt de allerbedste producenter af disse anlæg. Derfor var glæden da også stor, da en endelig aftale var faldet på plads. Det er ingen hemmelighed, at Atlanta Stretch er et kendt og eftertragtet mærke at få forhandlingen af.

Uffe Nielsen uddyber grunden til at valget netop faldt på Atlanta Stretch med, at deres innovative design og nytænkende løsninger falder særdeles godt i tråd med filosofien og tankegangen hos PanPac Engineering.

På sigt er det planen, at PanPac Engineerings kunder kan komme op på fabrikken i Pandrup med deres egne produkter og se produkterne blive palleteret med robot og herefter folieviklet.

Kilde: PanPac Engineering - http://www.panpac.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078