23948sdkhjf

SpaceClaim 3D CAD til Aalborg universitet

Aalborg Universitet har netop fået leveret 250 licenser af SpaceClaim til deres institutter inden for Mechanical Engineering og Architectural and Design.
Erik Lund, Professor og Ph.d på Aalborgs Universitet institut for mechanical engineering udtaler:

- Aalborg Universitet er glade for at have fået en aftale med CADSYS om levering af CAD-programmet SpaceClaim, der er et rigtig godt supplement til vores øvrige CAE-værktøjer.

SpaceClaim udmærkede sig specielt ved at være et stærkt værktøj til konceptdesign pga. dens brug af 3D Direct Modelling samt som preprocessor til numeriske analyser. Her er programmets tætte integration med ANSYS Workbench endnu en fordel, og muligheden for at importere åbne såvel som native 3D CAD formater vil blive brugt meget i studenterprojekter samt i andre samarbejdsprojekter med virksomheder.

- Vi har tilrettelagt et forløb for Aalborg Universitet, hvor vi ligger op til samarbejde således, vi løbende holder universitetet ajour, blandt andet anvender de altid den seneste version af SpaceClaim modsat andre softwarepakker, der i hovedreglen er en mayor release bagefter på uddannelsesstederne, fortæller Ricco Busk, direktør for CADSYS, den danske leverandør af SpaceClaim og fortsætter

- Blandt andet lavede vi et kick-off event i april, hvor vi introducerede de studerende for SpaceClaim, og responsen var meget positiv fra de studerende, der så mange muligheder i softwaren.

Intentionen med SpaceClaim er at give ingeniøren og designeren maksimal frihed til at være kreativ uden at begrænse brugeren i, hvordan han skal designe et produkt, uden kendskab til CAD, og med meget få undervisningstimer er det nemlig muligt med SpaceClaim at konstruere meget komplekse designs.

Kilde: Cadsys - http://www.cadsys.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11