23948sdkhjf

Flytning med positiv effekt hos Sydjyllands Vægtfabrik

Leverandør af vægte- og vejeudstyr til industri og handel i Danmark Sydjyllands Vægtfabrik har netop pakket flyttekasserne ud. Og selvom al virksomhedens habengut kun er flyttet over på den anden side af gaden, har flytningen haft positiv effekt på mange fronter.
Sydjyllands Vægtfabrik er storleverandør af vægte og vejeudstyr i alle afskygninger, og selvom der er krise i Danmark, har virksomheden alligevel valgt at flytte og udvide.

På den anden side af gaden
- Vi er kun flyttet over på den anden side af gaden, fra Albuen 27 til Albuen 4 i Kolding, fortæller ejer Frank Jensen. Men det har haft positiv effekt på flere områder.

- Vi har fået langt mere plads, og lokalerne er nyere og mere moderne. Pladsaspektet har blandt andet betydet, at vi har udvidet vores elektronikafdeling. Derfor kan vi nu tilbyde vores kunder procesløsninger for doseringsafvejning samt vejeudstyr med tælle/regne funktioner.

Udvidelsen har dog ikke betydet flere ansættelser. I travle perioder gør man som noget nyt brug af freelance-medarbejdere, men til daglig klarer Sydjyllands Vægtfabrik sig med den vanlige stab af trofaste medarbejdere.

Betydelig opgang i service og vedligehold
På det uundgåelige spørgsmål om krisen svarer Frank Jensen, at man selvfølgelig kan mærke krisen ved en lille nedgang i salget, men at man på den anden side oplever en betydelig opgang i service og vedligehold.

- Selvom der er krise, skal virksomhederne jo have efterset og repareret deres udstyr. Det er som om, der oprustes, så man er klar, når der atter kommer et boom, siger han.

Og på spørgsmålet om forventningerne til 2009, siger han på ægte jysk manér:

- Jeg forventer ikke, at resultatet for 2009 bliver ringere end det gode resultat, vi opnåede i 2008.

Om Sydjyllands Vægtfabrik
Virksomheden er Danmarks ældste familieejede vægtfabrik grundlagt i 1923. I dag drives virksomheden af Frank Jensen, der er fjerde generation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078