23948sdkhjf

Nye ejere hos Air2Trust ApS

RokaFlex Zahn GmbH og Kent Bøje har købt sig ind i Air2Trust ApS. Samtidig ændres selskabsformen til A/S.
Air2Trust har på rekordtid fået etableret en komplet produktion af ventilationskanaler i Langå tæt ved Randers. Virksomheden har i dag et af de største og mest moderne produktionsanlæg til fremstilling af rektangulære kanaler, som man kan producere fra 300-3000 mm i længden. Air2Trust har også alle de nyeste og mest moderne maskiner til at producere cirkulære kanalsystemer på.

Ejerskabet består nu af Thomas Skifter, Lars Drescher, Kent Bøje og RokaFlex Zahn GmbH.

Thomas Skifter er 32 år og har tidligere været ansat som servicechef samt projektleder ved Carl Christensen & Co A/S. Han har erfaring med ventilationsbranchen fra sit tidligere job som indkøber hos Spiro SA i Schweiz.

Lars Drescher er 35 år og har i de sidste 13 år beskæftiget sig med at supervicere i forbindelse med installation af produktionsliner i det meste af verden, og har derved et indgående kendskab til produktion.

Kent Bøje er 44 år og er medejer af IP Maskiner as. Kent har erfaring fra ventilationsbranchen fra en tidligere ansættelse som administrerende direktør i en lignende produktionsvirksomhed i otte år. Kent Bøje har også været divisionschef for ventilationsdivisionen hos grossistvirksomheden Solar A/S.

RokaFlex Zahn GmbH er europæisk leverandører af ventilationskomponenter. Virksomheden har nu fire lagre i Europa.

Kilde: Air2Trust - http://www.air2trust.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081