23948sdkhjf

Haarslev-familie køber trailerfabrik

Brenderups produktionsfaciliteter er nu blevet solgt.

Brenderup A/S har for længst flyttet sin produktion til Polen, og kort før jul offentliggjorde trailerproducenten, at den sidste lille rest i Nørre Aaby også skulle lukke og fabrikken sættes til salg.

Fabrikken er med virkning fra 1. april blevet købt af en ukendt køber. I en henvendelse til Teknisk Forvaltning fremgår det imidlertid, at selskabet Øster ApS har søgt om dispensation om at opføre en 2.500 kvadratmeter stor og 12 meter høj bygning mellem de eksisterende bygninger på grunden. Det skriver Fyens.dk.

Bag Øster ApS står Leif Østergaard Nielsen, der frem til 2006 stod i spidsen for Haarslev Industries. Her overlod han direktørposten til sin søn Claus Østergaard Nielsen. I 2012 blev aktiemajoriteten solgt til kapitalfonden Altor, og selv om familien stadig er minoritetsaktionær, er de ikke længere repræsenteret i hverken ledelse eller bestyrelse.

Det er ikke lykkedes for Fyens.dk at få en kommentar fra Leif Østergaard Nielsen, og det er derfor stadig uvist, hvad der skal produceres på grunden.

Originalartikel: http://www.fyens.dk/middelfart/Tys-tys-Haarslev-stifter-bag-opkoeb-af-trailerfabrik/artikel/3130171

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095