23948sdkhjf

Nyt underskud hos Skamol

En cocktail af stigende råvare- og energipriser og renteudgifter til en stor gæld betød røde tal på bundlinjen hos den nordvestjyske brandisoleringsproducent i 2008.
Ifølge Børsen fik Skamol ellers en kraftig omsætningsfremgang fra 116,0 mio. kr. i 2007 til 259,4 mio. kr. i 2008, men det lykkedes ikke virksomhedens ledelse at få vendt 2007-underskuddet på 24,3 mio. kr. før skat til overskud. I 2008 lød underskuddet før skat på 16,4 mio. kr.

- Omsætningen er lavere end forventet. Vi havde forventet et bedre resultat på brændeovnsisolering, og de kraftigt stigende energipriser har påvirket os, udtaler administrerende direktør, Jesper Kirkeby Hansen, til Børsen.

Han er dog fortsat fortrøstningsfuld med hensyn til fremtiden, om end finanskrisen giver lidt grå hår på kort sigt. Blandt andet er der usikkerhed omkring virksomhedens leverancer til aluminiumsindustrien, ligesom en kraftig investering i produktionsapparatet har givet en kraftig gældsstigning. Til gengæld regner Jesper Kirkeby Hansen med, at netop denne investering giver store fordele allerede fra 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078