23948sdkhjf

SKAKO lukker WorldLift Industries i Holbæk

Ledelse og medarbejdere hos WorldLift Industries A/S er blevet enige om vilkårene for de 62 medarbejdere, der berøres af, at produktionen flyttes til Odense.
Efter udmeldingen den 21. april 2009 fra WorldLift Industries A/S om planerne for selskabets aktiviteter i Holbæk og efterfølgende forhandlinger med timelønnede og funktionærer ligger det nu fast, at produktionen fra Holbæk-fabrikken flyttes til produktionsanlægget i Odense. Lejemålet i Holbæk er opsagt med et opsigelsesvarsel på seks måneder.

Omkring beskæftigelsessituationen i Holbæk har ledelsen og medarbejdergrupperne forhandlet vilkårene for afviklingen på plads. Arbejdsfordelingen på fabrikken opsiges, virksomheden assisterer medarbejderne med jobsøgning og kontakt til EUC i Nordvestsjælland gennem en job- og personalekonsulent.

Lukningen af WorldLifts produktion og administration i Holbæk vil berøre 62 medarbejdere. Kun et begrænset antal er tilbudt arbejde på fabrikken i Odense. Samtidig betyder lukningen i Holbæk og etablering af produktionen i Odense engangsomkostninger i størrelsesordenen 10 mio. kr.

Baggrunden for beslutningen er de manglende resultater gennem flere år samtidig med, at
markedsvilkårene for trailerlifte for tiden er så vanskelige, at det ikke vil være muligt at opretholde en produktion i Holbæk på rentable vilkår.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078