23948sdkhjf

Fra 0 til 1.000.000 på 13 år

Den danske SolidWorks leverandør Solid Design House A/S oplyser, at SolidWorks licens nummer 1.000.000 nu er leveret til en amerikansk kunde i Utah. Solid Design House introducerede som de første 3D-CAD systemet SolidWorks på det danske marked i april 1996.
Solid Design House blev etableret i 1996 udelukkende med det formål at markedsføre, sælge og supportere SolidWorks Corporations produkt på det danske marked. Foruden 3D-CAD systemet SolidWorks tilbyder Solid Design House i dag en række løsninger og produkter fra SolidWorks Corporation, heriblandt software til Simulering (FEM), Produkt Data Management (PDM) og software til tekniske illustrationer. I dag anvendes omkring 4.000 SolidWorks licenser i danske virksomheder.

- I 1996 var SolidWorks et nyt og ukendt produkt som ingen havde hørt om. I dag har SolidWorks fået en markant betydning for rigtig mange virksomheders produktudviklingsproces, samt for deres evne til at fremstille bedre og mere kosteffektive produkter, udtaler direktør Jess G. Frandsen fra Solid Design House A/S.

- Vi er naturligvis glade og stolte på egne og SolidWorks' vejene over, at denne vigtige milepæl nu er nået. For større virksomheder kan det have stor betydning at vælge en design platform, hvor mængden af referencer er betydelig. Dette medvirker også til, at SolidWorks fortsat kan holde stor fokus på udvikling af nye innovative værktøjer, som giver slutbrugerne klare konkurrencefordele.

Kilde: Solid Design House - http://www.sdh.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094