23948sdkhjf

Dansk Microbølge Teknik ApS trodser finanskrisen

Anti-finanskrise: Sæby-virksomheden fortsætter udvidelsen af medarbejderstaben og har lige ansat medarbejder nummer 10.
Den nordjyske virksomhed Dansk Mikrobølge Teknik, der har specialiseret sig indenfor kabelkonfektion, koaxstik, koaxkabler og antenner til kommunikation samt LMR udstyr, trodser finanskrisen.

- Vores omsætning er stigende, og vores mål med at fordoble omsætningen i forhold til sidste år vil fortsat være realistisk, hvis vi fortsætter denne vækst. Specielt vores kabelkonfektionering og antenneprogram fra Procom samt LMR-radioer holder omsætningen oppe, fortæller Ole Knudsen, og fortsætter:

- Vi fokuserer både på små opgaver samt større projekter, hvilket gør, at vi har fat i flere ender, og vi har flere ben at stå på. Det ser vi som en vigtig faktor i denne kriseramte tid.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel har det været nødvendigt med en udvidelse af medarbejderstaben. Derfor er medarbejder nummer 10 netop blevet budt velkommen i virksomheden, hvor han skal fokusere på specialopgaver indenfor kommunikationsløsninger og udvikling af disse.

- For blot to år siden var der kun fire ansatte hos DMT, så tingene må siges at gå hurtigt. Ydermere har vi fået en ny hjemmeside, som bedre beskriver vores produktprogram for derved at blive mere synlige på det europæiske og danske marked, slutter Ole Knudsen.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil frem til den 1. maj kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på konkurrence@industry-supply.dk og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
APC opprioriterer produktudvikling
Automatisér dig ud af krisen
Gulvservice via Live Chat
Gipo opruster til fremtidens udfordringer
Kyner & Co. trodser eksperterne
Lauridsen Industri starter ny serviceafdeling
Lintex Group investerer sig ud af krisen
Kolding Ilt & Gas satser på offensiv markedsføring
Finanskrise? Ikke hos Klovborg Maskinfabrik
Det er sjovere at spille offensiv fodbold
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125