23948sdkhjf

Maskingruppen overtager AB Technics aktiviteter

Maskingruppen A/S, Gassum, har overtaget alle aktiviteter i AB Technic ApS, og har samtidig stiftet Maskingruppen Spån A/S, hvor aktiviteterne er placeret. AB Technics ejer, Bjarne Frederiksen er medejer af det nystiftede selskab, hvor han er teknisk chef.
AB Technic ApS, Karlslunde, der hidtil har varetaget forhandlingen af blandt andet MAG Fadal og MAG Cincinnati i Danmark, har i forståelse med producenten overdraget disse aktiviteter til det nystiftede selskab Maskingruppen Spån A/S, som Maskingruppen A/S, som majoritetsaktionær, har stiftet sammen med Bjarne Frederiksen. Overtagelsen sker med tilbagevirkende kraft pr. 1. april 2009.

MAG-maskinerne vil herefter blive supporteret af et selskab, der kan trække på Maskingruppens betydelige organisation, der blandt andet også tæller repræsentationen af førende maskiner til den pladeforarbejdende metalindustri, herunder primært aktiviteterne omkring Finn-Power og Prima-agenturerne.

- Vi har længe ønsket os et bredere fundament, når det gælder salg, service og øvrig supportering af de danske metal- og maskinvirksomheder. Med overtagelsen af AB Technic-aktiviteterne får vi på én gang et supplement, der kvalitets- og idémæssigt matcher vores øvrige agenturer, og samtidig åbner dørene for os på hele det spåntagende felt, siger Finn Holmquist, der er bestyrelsesformand i Maskingruppen Spån A/S.

Fra start vil den daglige håndtering af salg til eksisterende kunder ske fra AB Technics hidtidige lokaler i Karlslunde, hvor de varetages af Bjarne Frederiksen, som i forbindelse med overdragelsen af aktiviteterne er ansat i det nyetablerede selskab som teknisk chef og samtidig er medejer. Karlslunde vil blive fortsat som en underafdeling således, at selskabet har administration sammen med Maskingruppen ved hovedkontoret i Gassum. Fra start vil Klaus Lambæk være selskabets administrerende direktør.

- Jeg er glad for at have solgt aktiviteterne videre til en professionel og veletableret virksomhed, der har samme ambitioner på vegne af hovedagenturet i Maskingruppen Spån, nemlig MAG Fadal og MAG Cincinnati. Jeg glæder mig til at være en del af dette professionelle setup, som jeg – ligesom de øvrige ejere – ser store perspektiver i, siger Bjarne Frederiksen.

Sammen med Maskingruppens ejere, der ud over Finn Holmquist og Klaus Lambæk også tæller Peter Lykke, vil Bjarne Frederiksen benytte resten af 2009 på at skabe et sundt fundament for den fælles virksomhed, der i ånd såvel som størrelse har ambitioner om at være en betydende leverandør af spåntagende maskiner og periferiudstyr til metalindustrien herhjemme.

Kilde: Maskingruppen A/S - http://www.maskingruppen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047